Kuntosalin käyttö 1.7.2020 alkaen

Petäjäveden kuntosalilla jatketaan THL:n 14.5.2020 antamaa hygieniasuositusta COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi.

Aluehallintovirasto on antanut valtuuden toiminnan harjoittajille asettaa ehtoja toimintansa harjoittamiseksi, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on antanut tätä tarkoitusta varten ohjeen 14.5.2020 hygienia- ja muista järjestelyistä. Tämän ohjeen noudattamista jatketaan 1.7.2020 alkaen.

Jokainen kuntosalille tulija pesee kätensä ennen kuntosaliin menoa, ja sieltä poistuessaan. B-portaan sisääntulossa on wc, jossa kädet voidaan pestä. Samoin pukeutumistiloissa on mahdollisuus käsien pesuun. Jokaisen käyttäjän tulee pyyhkiä käyttämänsä laite viimeisen sarjan päätyttyä. Sitä varten kuntosalilla on pesuainetta ja kertakäyttöpyyhkeitä. Lisäksi on myös käsidesiä.

Kuntosalin yhtäaikaista käyttäjämäärä ei ole rajoitettu. Viereisiä kuntosalilaitteita käytettäessä tulee kuitenkin ottaa huomioon 1 – 2 metrin turvaväli.

Siivousaikana 11.00 - 11.45 salin käyttö on kielletty.

Tarpeeton oleskelu kuntosalin tiloissa ei ole sallittua.

Jos sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, jätä tulematta kuntosalille.

Tämä ohjeistus on voimassa toistaiseksi.

 

Hyvitys kuntosalin koronaviruksen aiheuttamasta kiinnioloajasta.

Seurayhtymä on päättänyt hyvittää kuntosalikortinhaltijoille kiinnioloajan 17.3. - 31.5., 3 (kolmella) kuukaudella.

Mikäli salikortti on ollut voimassa silloin, kun sali meni kiinni, eli 17.3., seuraavan salikortin aikaa jatketaan 3 (kolmella) kuukaudella. Eli ostaessasi esim. vuoden salikortin, kirjastolla viedään se järjestelmään 15 kuukauden ajaksi. 3 kk lisätään siitäkin huolimatta, vaikka kortin voimassaoloaika on päättynyt kiinniolon aikana.

Petäjäveden Seurayhtymä

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Anna palautetta

Siirry tästä palautelomakkeelle