Kuntosalin järjestyssäännöt

1. KÄYTTÖAJAT JA KAUSIKORTTIEN MYYNTI

Kuntosali on avoinna arkisin klo 6.00-21.30 ja viikonloppuisin klo 6.00-19.30, juhlapyhistä huolimatta. Kuntosalin kausikortit ovat myynnissä K-market Porkkanassa.

2. JÄRJESTYS JA SIISTEYS

Jokainen kuntosalin käyttäjä vastaa osaltaan salin siisteydestä. Painot tulee laittaa niille kuuluviin telineisiin käytön jälkeen..

Ulkovaatteet ja ulkojalkineet tulee jättää pukuhuoneeseen tai käytävälle.

Kuntosalilla käy siistijä arkisin klo 11.00-11.45. Kuntosalin käyttöä siivousaikana tulee välttää.

3. VASTUUT

Jokainen kuntosalin käyttäjä kuntoilee oman kuntonsa mukaisesti ja on siitä itse vastuussa. Tapaturmien varalle on jokaisen huolehdittava itse vakuutusturvastaan. Seurayhtymällä on vastuuvakuutus toimintaansa varten.

Kuntosalin käyttäjien ikäraja on 13 vuotta. Alle 13 vuotias saa oleskella kuntosalilla ainoastaan vanhempansa tai 18 vuotta täyttäneen perheenjäsenensä / valmentajansa seurassa.

Mikäli kuntosalin käyttäjä havaitsee laitteissa puutteita tai vikoja, tulee niistä tehdä merkintä ilmoitustaululla olevaan vihkoon.

4. KÄYTTÄYTYMINEN

Jokainen kuntosalin käyttäjä on velvollinen ottamaan huomioon muut kuntosalin käyttäjät. Kuntosalilaitteita ei saa varata vain omaan käyttöön, vaan laitteiden käyttöön tulee antaa mahdollisuus muille kuntosalin käyttäjille, eikä niille jäädä istumaan sarjojen välissä.

Näiden ohjeiden vastainen toiminta saattaa johtaa kuntosalikortin määräaikaiseen peruuttamiseen.

Kun lähdet kuntosalilta viimeisenä, sammuta valot ja radio.

Hätätapauksessa ota yhteys yleiseen hätänumeroon 112.

Päivystävän talonmiehen puhelinnumero on 0400726281.

Ota huomioon, että Toimintakeskuksella olo klo 22.00:n jälkeen on kiellettyä. Hälytyslaitteet kytkeytyvät päälle klo 22.00. Mikäli aiheutat hälytyksen, kunta laskuttaa hälytyksen aiheuttajaa talonmiehen käynnistä